Infiintat in 1998, Anadolu Automobil Rom este importator unic in Romania al vehiculelor comerciale produse de Isuzu in Turcia, in cadrul Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi Ve Ticaret A.S. (AIOS).

Cu peste 1000 de unitati vandute pana in prezent modelul Turquoise s-a impus in toate companiile mari de transport din Romania, ajungand un standard de calitate pe segmentul autocarelor de clasa medie.

Pana in 2000 firma comercializeaza 96 de autobuze Isuzu (modelul MD pentru transportul urban si interurban si 86 de autobuze MAN (modelul SL, de 12 metri destinat transportului urban).
2005 marcheaza anul in care demareaza constructiile de la Ciolpani pe un teren cu o suprafata totala de 30.000 de metri patrati, inaugurata in 2007. Complexul de la Ciolpani constituie una dintre cele mai

moderne constructii de gen destinata vehiculelor comerciale, investitia in aceasta locatie fiind de peste 6 milioane de euro. Ulterior, in 2012 au urmat extinderi ale unitatii de service in urma diversificarii operatiunilor noastre.

La sfarsitul anului 2012 am inceput extinderea companiei si pe sectorul autobuzelor urbane. Pe unii dintre dumneavoastra i-am vizitat si le-am prezentat noile vehicule destinate transportului urban de calatori.

In 2013 si 2014 am fost lideri de piata acoperind peste o treime din necesarul de autocare si autobuze noi din Romania.

Din 2014 am inceput reprezentarea pnetru marcile SOR din Cehia si Karsan din Turcia. Prin contractual cu cei de la Karsan s-a inceput reprezentarea si pentru produsele Bredamenarinibus – Italia.

Astfel, prin gama foarta larga de produs, Anadolu Automobil Rom este singura companie care poate asigura toate necesitatile de vehicule de transport personae, de la urbane mici la cele articulate de 18 metri si autocare de la 23  la peste 60 de locuri.