Jest_SV_01

Karsan Jest in Suceava!
Incepand cu data de 23 iulie 2015, Anadolu Automobil Rom a livrat Primăriei din Suceava cinci autobuze Karsan Jest.

 


Cele cinci autobuze de capacitate mica au fost achiziționate de către Municipiul Suceava în urma unei licitații de achiziții publice. Cele cinci unități vin să completeze parcul deja existent al societății sucevene și vor prelua o parte din sarcinile îndeplinite la ora actuală de celelalte autobuze ale companiei. La eveniment au participat doamna Magda Peșu – Director General al Anadolu Automobil Rom S.R.L. din partea importatorului, iar din partea autorităților locale domnul Viceprimar Lucian Harșovschi, domnul Gabriel Petruc – e Şef birou autoritatea locală de transport la Primăria Municipiului Suceava, iar din partea beneficiarului (Transport Public Suceava) domnul administrator al societății, Darie Romaniuc.
Mulțumită acestor cinci mini-autobuze, TPL Suceava va putea obține economii importante de carburant, Karsan Jest fiind renumit pentru eficiența sa în ceea ce privește consumul de combustibil. Astfel, după Oradea, Focșani, Râmnicu Sărat, Râmnicu Vâlcea și Buzău, Suceava este cel de-al șaselea oraș unde Karsan Jest va intra în transportul urban de călători.
Karsan Jest s-a impus pe piața din România ca un adevărat partener de transport urban, atunci când fluxurile de călători sunt prea mici pentru a se justifica utilizarea unui autobuz de dimensiuni mari. Având o capacitate de transport de până la 21 de pasageri, pe scaune sau în picioare, Karsan Jest se distinge în traficul urban datorită manevrabilității deosebite, confortului și dotărilor existente încă din varianta standard. Dimensiunile apropiate de cele ale unui autoturism, de sub 6 metri lungime, permit autobuzului de capacitate mică să se strecoare în zone unde este necesar transport public, dar inaccesibil vehiculelor de 8 sau 12m lungime.

Leave a Reply